Stone Sour a Korn vzdali hold zesnulému Chesteru Benningtonovi

Vydáno: 21.07.2017 17:16 - Kamila Ungerová

Ve čtvrtek 20. července našel jeden z členů Linkin Park svého spoluhráče Chestera Benningtona v jeho domě v Los Angeles mrtvého. Dle doposud zveřejněných informací se oběsil. Zanechal po sobě šest polovičních sirotků, přičemž nejmladším dvojčatům - Lilly a Lile - je teprve šest let.
Mezi prvními vzdali hudební hold zesnulému Chesterovi Stone Sour a Korn, kteří momentálně bok po boku brázdí Spojené státy americké a s frontmanem Linkin Park si byli velice blízcí. Včera 20. července hráli v massachussettském Mansfieldu, a tak do svého setlistu každá formace vložila jednu upomínkovou píseň. 

Frontman Korn Jonathan Davis uvedl "4 U" následovně: "Dnes večer bych tuto skladbu rád věnoval našemu krajanovi, Chesteru Benningtonovi. Udělejte pro něj rámus, milujeme tě brácho!"

Ještě před setlistem Korn uctili zpěvákovu památku Stone Sour. Dle zpravodajského portálu Loudwire byl frontman Corey Taylor viditelně roztřesený: "Všichni jsme dnes někoho ztratili. Já jsem přišel o přítele... Tohle byla ("Through Glass", pozn. aut.) jedna z jeho nejoblíbenějších písní, a tak bych mu ji rád věnoval. Chestere, budeš nám zatraceně scházet."



Korn - 4 U Live, Chester Bennington Dedication , Mansfield, Massachusetts 



Stone Sour - Through Glass Live, Tribute to Chester Bennington, Mansfield, Massachussetts






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení