Corey Taylor vs. Chad Kroeger: drama pokračuje

Vydáno: 19.07.2017 17:30 - Kristýna Doležalová

Ačkoliv by se mohlo zdát, že spor mezi frontmany Stone Sour/Slipknot a Nickelback na krátkou chvíli utichl, zprávy z Chicago Open Air ukazují na opak. Jak asi Chad Kroeger okomentuje tisíce fanoušků Coreyho Taylora vyřvávajících "Fuck Nickelback"?
Existuje někdo, kdo ještě nepostřehnul slovní válku mezi Kroeger a Taylorem? Pokud ano, o nic nepřichází. Vše začalo Kroegerovým útokem na Taylorův 15 let starý komentář a především nazváním Stone Sour pouhým "Nickelback's lite". A to by bylo, aby se bouřlivák Taylor neozval zpátky, že? Drama vlečící se několik týdnů zatím nemá jasný konec a asi hned tak mít nebude.

Nejnovější kapitolou v téhle telenovele zůstává spontánnost fanoušků během vystoupení Stone Sour v Chicagu. Ve chvíli, kdy se frontman vracel na stage, aby zazpíval jednu ze známých balad "Bother", začali skandovat "Fuck Nickelback", což zpěvákovi vykouzlilo široký úsměv na rtech. Pak zahlásil: "Teď zahrajeme jeden non-hit song," k čemuž naznačil uvozovky a na Chadovu adresu dodal "What a dick".

Tak co, jak dlouho si ještě kluci budou poměřovat pindíky?


Stone Sour Bother 7-16-2017 Chicago Open Air 17 Bridgeview, IL



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení