Zažijte intenzitu A Place To Bury Strangers na vlastní smysly

Vydáno: 14.07.2017 19:45 - Redakce

"Je to ten nejintenzivnější strach a pocit - když jdete na koncert a jste vystrašenej jak králík", říká Oliver Ackermann, kytarista a frontman brooklynského tria A Place To Bury Strangers, které se vrátí do Prahy 9. listopadu, kdy odehrají koncert v pražském Futurum Music Baru.
"Pocítíte nebezpečí, které v té hudbě je," dodává basový kytarista Dion Lunadon, "jako kdyby se to mělo každou chvíli rozsypat a hráči na pódiu jsou tím tak pohlcení, že je jim v tu chvíli všechno fuk. Jsou prostě v tom. Je to ten pocit hluboko v břiše, všechno je to temný, zlý a nebezpečný."

Kapela momentálně dokončuje práci na svém pátém albu, které by mělo vyjít na podzim. Spíš než detaily nahrávání a plánování kapelu, kterou doplňuje bubenice Lia Simone, zajímá víra ve své instinkty a snaha dělat hudbu co nejryzeji. Nepředvídatelná hudba je radostnější. Pro Simone je tohle album debutem po boku jejích kolegů a je již jasné že všichni společně nahráli desku, která dosahuje intenzity jejich koncertů.

Vstupenky jsou k mání od 330 na webu Futurum Music Baru, portálu Go Out a v obvyklých sítích předprodejních sítích. Na místě v den koncertu za 390 Kč.
 

A Place To Bury Strangers - "You Are The One" (Official Video)



 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení