Jak bude znít další deska Suicide Silence?

Vydáno: 07.07.2017 14:15 - Mates Krč

Suicide Silence patří k rozhodně k jedné z nejprobíranějších metalových skupin letošního roku. Jejich čerstvé album toho přineslo opravdu hodně: petice, obrovský odpor skalních fanoušků, nejnižší prodejnost v historii kapely, nezapomenutelnou hlášku "teehee", ale zároveň také kapelou vysněný hudební posun po dlouhých patnácti letech. Co čekat příště?
Po takto obrovkém odporu a ještě více žalostném prodeji snad každého fanouška napadne, že se s novou desku vrátí Suicide Silence jistojistě k tomu pravému nářezu, který je vytáhl na výsluní. Jenže hudebníci nemusí vydávat desky jen kvůli hitům, ale i pro své vlastní vnitřní uspokojení, které se může často lišit od očekávaného. A přesně takto vypadá nejnovější placka.

Co ale plánuje parta kolem Eddieho Hermidy do budoucna? Na zvuk nadcházející fošny se kytaristy Marka Heylmuna zeptal Mike James ve své rockové show. "Opravdu dlouho jsme o tom přemýšleli a dlouho ještě přemýšlet budeme. Myslím, že to bude dlouho zahalené tajemství a překvapením. Poslední nahrávka byla také plná tajemství a nevěděli jsme, jak fanoušci zareagují. Nyní máme pytel triků, které jsme se naučili při tvorbě poslední desky a určitě je využijeme. K tomu připojíme něco ze staré tvorby a celé to smícháme dohromady. Myslím, že vzniknou opravdu tvrdé písně, zároveň ale také meodické oddechové skladby."

A co vy? Po jakém zvuku Suicide Silence toužíte?

Velký dvoustránkový rozhovor s Eddiem a Markem o novém směřování kapely i smrti Mitche Luckera najdeš v únorovém Fakkerovi. Časopis si za pár korun můžete pořídit elektronicky, o papírový výtisk nám napište.

Suicide Silence F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení