Emmure interview: Smysl života? Jíst, s*át, š*kat a pak zemřít

Vydáno: 30.06.2017 17:55 - Kamil Dočkal

Sebevědomý frontman Emmure Frankie Palmeri si kvůli své prořízlé puse vyslechl hromadu kritiky. V prosinci 2015 jej pro vzájemné neshody opustili všichni ostatní členové, ale Frankieho to nezlomilo a válcuje dál... Více už v rozhovoru pro náš spřátelený časopis Spark.
V roce 2013 jsi v Moskvě přímo na pódiu dostal zásah elektrickým proudem. Jaké byly tvé pocity a myšlenky bezprostředně po tomhle incidentu?

Byl jsem znechucený a naštvaný, neboť jsem se v podobné situaci ocitl poprvé. Zdrtilo mě, že koncert nemohl pokračovat, protože jsem slyšel stovky řvoucích lidí. Rozhodl jsem se neriskovat znovu svůj život a vrátit se s náhradním vystoupením. Nejednalo se o jedinou dramatickou situaci během toho večera, byla to šílená noc v Rusku. Aspoň máme hustou historku v rukávu.

Během kariéry jsi zažil různá spirituální probuzení. Jak bys porovnal své spirituální uvědomění na začátku Emmure a nyní?

Rozšířilo se. Přirovnal bych ho ke králičí noře, tak hluboko jsem do ní spadl, že už ani nevím, kde je vrch a spodek. Na takovém bodě jsem se zasekl při svém pohledu na svět, spiritualitu a zasranej smysl života. Z pesimistického pohledu si můžeš říkat, že jsi pouze živočich, jehož smyslem bytí je jíst, srát, šukat a pak zemřít. Uvědomil jsem si, že mezitím člověk slouží určitému účelu. Soustředím se, abych si co nejvíce užíval života a všeho, co dělám. Zažil jsem mnoho, viděl jsem mnoho, prožil jsem mnoho a všechno mě to poznamenalo. Já se ty zkušenosti snažím přeměnit v něco pozitivního. Každý den máme novou šanci stvořit něco úžasného.

Velký rozhovor s Emmure najdete v červencovém čísle časopisu Spark. V prodeji od 30. 6. Elektronickou verzi můžete zakoupit tady.

Naživo Emmure uvidíte 12. listopadu v pražském Storm klubu.


Emmure (Spark)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení