VIDEO: Nadějní Exit Empire hýbají lidským srdcem

Vydáno: 27.06.2017 19:50 - Dominik Šidlo

Nesuď knihu podle obalu, říká se. A nesuď song podle prvních sekund, říkáme my. Takhle byste totiž odsoudili i Exit Empire a jejich song "Ignore Me", což by byla rozhodně škoda.
Tahle prozatím tříčlenná banda (rádi by měli ještě jednu kytaru) je sice teprve v rozkvětu, protože mají za sebou vydání pouze několika songů, ale už tak se dá téměř jistě předpovídat, že se posunou mnohem dál. Vedle klipem poctěného songu mají na kontě také perfektně zvukově zpracované písně "Shut Up", "Fly" a "Backdrop Packer".

Skupina se soustředí na tvrdě metalový, ale zároveň melodický a velmi propracovaný sound, kterým si pomale získává fanouškovskou základnu. Konkretně u korunního songu "Ignore Me" se ale ze začátku zdá, že jste omylem najeli na popového bratra Adama Lamberta. Byla by ale chyba přerušit poslech, protože v momentě, kdy začnou borci řezat do kytar a screamovat, veškerá sranda končí a nastupuje prvotřídní metal.

Věnujte této ambiciózní kapele chvíli a dopřejte svým uším příjemný alternativní metal. Můžete si být jistí, že Exit Empire za to stojí, byť jsou teprve na začátku kariéry.


Exit Empire - Ignore Me



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení