Foo Fighters a nové album: jaké popové hvězdy se na něm objeví?

Vydáno: 27.06.2017 10:35 - Kamila Ungerová

Předposlední červnový týden vyzpovídala frontmana Foo Fighters Davea Grohla BBC One a na povrch vyplavala zatraceně zajímavá věc. Na nové desce, jež ponese název Concrete And Gold, se v roli hostů objeví hned několik popových hvězd. A některá jména nás prý hodně překvapí...
Ve zmiňovaném rozhovoru Dave v zápětí dodal, že před releasem Concrete And Gold, jíž se dočkáme 15. září, konkrétní persony neodhalí. Fanoušci Foo Fighters tedy okamžitě začali na sociálních sítích spekulovat, koho si kluci asi do nahrávacího studia pozvali... Řada z nich se shodla na britské fenomenální zpěvačce Adele. Důvod je prozaický. Foo Fighters na své nadcházejícím počinu spolupracují s producentem Gregem Kurstinem (Kelly Clarkson, Ellie Goulding, Pink), k němuž má právě Adele velice blízko. V minulosti s ní například spolupracoval na hitu "Hello".

Grohl dále v BBC One přiznal, že během uplynulých šesti měsíců drželi nahrávání v úplné tajnosti a díky tomu docílili toho nejpompóznější soundu v historii Foo Fighters vůbec. No, zřejmě se máme opravdu nač těšit! A stejně tak na koncert Foo Fighters 27. června v pražské O2 Areně.

Plakát Davea Grohla najdete v červnovém čísle Fakkera. Pokud už časák neseženete na stáncích, můžete nám o číslo napsat.


Foo Fighters poster



Foo Fighters - Run (Official Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení