FOTO: Metronome Festival ovládli Kasabian, Sting a komáři

Vydáno: 25.06.2017 17:05 - Jaroslav Kutheil

Na pražském výstavišti v Holešovicích se uskutečnil druhý ročník Metronome Festivalu Prague, který minulý rok přitáhl nezničitelného Iggyho Popa a Foals. Ani letos pořadatelé nepolevili.
Páteční program festivalu nabídl Stinga, který odehrál standardně vydařený koncert za doprovodu sehraných muzikantů. Stejně jako minulý rok byl hlavní headliner druhého dne určen jiné cílové skupině - britští rockeři Kasabian očividně přijeli do Prahy v dobré náladě a společně s fanoušky si užili skvělý večer, který nepokazilo ani nadměrné množství komárů, které zaznamenali i členové kapely.

Kasabian patří mezi nejlepší koncertní kapely, o čemž se vyrazil do kotle přesvědčit i Steven Ansell, bubeník našich oblíbených Blood Red Shoes. Festival dále nabídl hip hopové Young Fathers z Edinburghu, již zmíněnou rockovou dvojici Blood Red Shoes z Brightonu, britské The Veils, izraelskou zpěvačku Ester Rada a mnoho dalších.

Domácí scénu zastoupili David Koller, Monkey Business, Ewa Farna, Wild Tides, Lenny, Adrian T. Bell. Uvidíme, co pro nás organizátoři zabookují pro další ročník. Určitě se máme nač těšit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení