Corey Taylor vrací úder Chadu Kroegerovi: Kdo z nás je sexy a kdo škaredý?

Vydáno: 23.06.2017 17:30 - Mates Krč

A co si o tom myslí Corey Taylor? Velice obvyklá a tentokrát i očekávaná fráze dostala své odpovědi. Zpěvák Slipknot a Stone Sour posílá kašpara Chada Kroegera, který si na něj otevřel ústa, do peřinky.
Pusu na špacír si Kroeger pustil před pár dny, když Coreyho a jeho "nevýrazné" kapely následovně okomentoval: "Stone Sour se snaží být jako Nickelback. Corey si z nás dělá neustále srandu a vykřikuje, že není těžký napsat hitový singl. Jenže jsem od něj žádnej takovej ještě neslyšel. Prostě nejsou dobří jako my. Něco jako dietní Nickelback." A co Slipknot? "Museli si nasadit masky a šaškovat. Jaká může být vaše hudba, když ke slávě potřebujete rvačky na pódiu a převleky? Oblíbenost kapely by neměla být o image, ale o hudbě samotné. Taylora unavilo vystupovat s maskou a vznikli Stone Sour."

Zajímavé. Jenže Chad asi zapomněl koho vyzval na souboj. Obratný argumentátor Corey vytáhl na steč s povedenou reakcí: "Těžko říct, ale fakt nevím z jaké planety je tenhle človek. Nejspíš se ta planeta jmenuje Kroeger a všude tam roste kvalitní tráva. Je to idiot. S ostatníma z Nickelback problém nemám, párkrát jsem s nima pařil a jsou to kámoši. Chade, ty se radši zavrtej hluboko do svý Hello Kitty peřinky, nevylejzej a hlavně se k ničemu nevyjadřuj.

Dále Corey zhodnotil, že Kroeger je velice nenáviděný muzikant a každý má o něm svůj obrázek vytvořený. "Takže už nic dodávat nemusím. Akorát chci doplnit něco k těm maskám. Já byl zvolen nejvíc sexy rockerem i přesto, že jsem v té době nosil hlavně masku. Chad Kroeger byl vyhlášen, dokonce dvakrát, naopak tím nejošklivějším a to dokonce ani nemá masku. Však se koukněte jak ten jeho ksicht vypadá!"

Kdo je podle vás vítěz tohoto souboje? Corey nebo Chad?

 




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení