Zpátky s Papa Roach do časů zubních rovnátek

Vydáno: 22.06.2017 14:50 - Kamila Ungerová

Na bookletu nové desky Papa Roach "Crooked Teeth", jež vyšla 19. května, je vyobrazen chlapec s křivými zuby, který by rozhodně potřeboval rovnátka. Nabízí se otázka, jestli i členové kapely nosili v dětství rovnátka rovnátka...
"Naštěstí ne. Měl jsem obrovskou kliku!" prozradil nám Jerry v rozhovoru pro červnové číslo Fakkera.Tony má zkušenosti o něco horší: "Já jsem je bohužel nosil. Protrpěl jsem si s nimi asi tři nebo čtyři roky. Teď se mi ale zuby začaly nějakou kroutit, tak si rovnátkovou éru zřejmě zopakuju," dodal se smíchem.

A jak je to se stejnojmennou skladbou "Crooked Teeth"? "Ta se dotýká nedokonalostí, za něž se lidé stydí, ačkoliv by si jich měli vážit, neboť i ty utvářejí jejich osobnost," vysvětluje Jerry. I tuhle písničku nejspíš živě otestujeme 17. září v pražské Malé sportovní hale, kam se Papa Roach vrátí po necelých dvou letech.

Velký rozhovor s kapelou o novém albu, rovnátkách a křivých zubech, a taky plakát kapely najdete v červnovém Fakkerovi. K mání za 49 Kč v trafikách Relay a dalších distribučních místech a také v elektronické podobě za 39 Kč.


Papa Roach F!


Papa Roach F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení