První letní bouření! Zajděte na Yur Mum a Hell Paso

Vydáno: 21.06.2017 17:10 - Redakce

Prahu drtí tropické dny a po nich má vždy přijít pořádná bouřka. Už ve čtvrtek 22. června zaburácí v Crossu dvě tria - Your Mum a Hell Paso. Doražte!
Nenechte se zmást názvem, Londýnští Yur Mum nejsou žádnou milou vzpomínkou na naše mámy, ale dost nabroušený bordel, kterému vévodí nakřáplý vokál zpěvačky Anelise. Jak trefně popsal anglický tisk - je to jako byste postavili naštvanou Suzi Quatrro před Guns N' Roses. Nečekejte nic náročného, kapela se chce hudbou hlavně bavit, a ať už máte chuť na letní rychlovku nebo Shakeaspearovskou romanci, Your Mum si s vámi rádi zaflirtují za každých okonolností.

Pražští Hell Paso zahrajou v Crossu podruhé, ale tentokráte už s vlastními silami vydanou deskou Queen Nevergreen. Na rozdíl od první kapely večera vás podle všeho čeká hutnější a amtosferičtější set. Místo romance se tak připravte na pořádně bolestivý rozchod. Modní tvrzení o nemožnosti zaškatulkování tady platí bez debat. Tvrdé až metalové riffy se potkávají s psychedelickými pasážemi, nechybí punkový drive nebo poklidnější intra/outra okořeněné podivnými lomozy a vazbami. Bude se křičet, zpívat či recitovat, aby vás pak všechny pohltila atmosféra špinavé periferie.

Tento večer bude pro všechny, kteří ještě stale věří v sílu rockového tria!


Hell Paso - The Night Knighted The Knights - CD Queen Nevergreen - 2016


Yur Mum - Igor the Gipsy (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení