Chad Kroeger: Stone Sour jsou dietní Nickelback

Vydáno: 20.06.2017 16:10 - Mates Krč

O Chadovi a jeho sebrance Nickelback se navzdory čerstvě vydané desce moc nemluví, a proto přišel vtipálek Kroeger s jiným plánem jak na sebe upozornit. A věřte, že se mu to tentokrát povedlo!
A co vlastně tenhle obětní beránek provedl? V jednom z aktuálních rozhovorů byl dotázán, jaká hudební skupina je žánrově podobný chameleon jako Nickelback. A co na to Chad? "Nemohu jmenovat žádnou skupinu, která je rozmanitá jako my. Neříkám to proto, že bych měl velký ego, jen mě prostě žádná nenapadá." Redaktor mu tedy navrhnul jako příklad Stone Sour. "No, protože se snaží být jako Nickelback. Corey si z nás dělá neustále srandu a výkřikuje, že není těžký napsat hitový singl. Jenže jsem od něj žádnej takovej ještě neslyšel. Prostě nejsou dobří jako my. Něco jako dietní Nickelback."

Jak by k tomu ale přišli chudáci Slipknot, kdyby Chad nepohovořil i o Coreyho druhé partě? "Museli si nasadit masky a šaškovat. Jak dobrá může být vaše hudba, když ke slávě potřebujete rvačky na pódiu a převleky? Oblíbenost kapely by neměla být o image, ale o hudbě samotné. Taylora prostě unavilo vystupovat s maskou a vznikli Stone Sour."

Zajímavý. Co si o tom myslíte vy? Kdo je větší kápo? Chad nebo Corey?

Nickelback's Chad Kroeger Trashes Corey Taylor's Bands




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení