Linkin Park na Hellfestu: Ty na mě prostředníček, já tobě pusinku!

Vydáno: 21.06.2017 13:00 - Kamila Ungerová

Během uplynulého víkendu se ve Francii konal Hellfest, na kterém fanoušci vyfakovali jednoho z headlinerů - Linkin Park. Zřejmě všichni nemají pro kombinaci nu-metalu, elektroniky a popu takové pochopení jako před čtrnácti dny Praha.
Klávesák a raper Mike Shinoda si totiž pochvaloval, že srdce Evropy je jedním z mála míst, kde se dostalo aktuální desce "One More Light" pochopení. Na Hellfestu tuhle ódu ale z pusy určitě nevypustil, neboť YouTube se hemží videi, na kterých během "Heavy" na stage létaly blíže neidentifikovatelné předměty. A ti, co nic neházeli, alespoň vytasili prostředníčky.

Frontman Chester Bennington ale jejich chování přešel s humorem: "Hellfest jsme si užili. Bylo zatraceně dobré sledovat lidi, jak na "In The End" moshují, a pak na mě během "Heavy" ukazují prostředníčky. Poslal jsem jim pusinky. Jakmile jsem poslal hubičky i týpkový, který mě vyfakoval, usmál se na mě a z prstů vytvořil srdíčko. Francouzští fanoušci byli skvělí." Pro Chesterovo gesto překlikněte na čas 2:24.

Reportáž z koncertu na Aerodrome festivalu v Praze najdete v červencovém čísle Fakkera. V trafikách sítě Relay a obvyklých předprodejních místech od 1. července.


LINKIN PARK - HELLFEST - HEAVY




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení