Enter Shikari se vrátí napravit mizerný výkon z Aerodrome festivalu

Vydáno: 16.06.2017 15:20 - Dominik Šidlo

Britští křiklouni s Rou Reynoldsem v čele se před pár dny na Aerodromu moc nepředvedli. K naší radosti ale borci přijedou do Prahy znovu. Napraví svoji reputaci z poslední návštěvy?
Přestože jsme si od Enter Shikari před vystoupením na festivalu Aerodrome slibovali hodně, kluci předvedli vcelku bídnou show. Jako vždy jistil výkon Rou Reynolds, který poskakoval po celém pódiu, rozbil podstavec na klávesy a celkově se choval jako hyperaktivní předškolák. To ale na celkovém dojmu moc nepřidalo, celá show byla prázdná a bez náboje, který od kapel (od Enter Shikari trojnásob) očekáváme. Britové sklidili vlažný potlesk a jen s letmým rozloučením se klidili z pódia.

Každopádně ale máme dobré zprávy, neboť se Enter Shikari rozhodli do České republiky vrátit a pokusí se ukázat, že Aerodrome bylo pouhé zaškobrtnutí. Učiní tak 9. prosince v pražském Foru Karlín a přivezou si ještě Lower Than Atlantis a Astroidboys. Dokáže Rouova parta, že jim to vážně hraje líp vevnitř než venku? Přijďte se přesvědčit sami.

Rozhovor s Enter Shikari o jejich koncertních divočinách pořízený před jejich posledním pražským koncertem najdete v jednom z příštích čísel Fakkera.


Enter Shikari - Hoodwinker (Official Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení