Česká rock 'n' rollová mašina Quattro Buggy se letos poprvé ukáže na Masters of Rock

Vydáno: 13.06.2017 10:00 - Redakce

Kromě skvělé zprávy o hracím slotu na Masters a po lyric videu k písni "Memory" nachystali Quattro Buggy bonbónek v podání dalšího klipu k singlu "Hard Boiled Eggs".
Singl "Hard Boiled Eggs" zdobí foukací harmonika, což je prvek, který u dnešních mladých kapel není vůbec běžný. Skladbu doplňují kytary a průrazný vokál a podle sdělení kapely by se v podobném duchu mělo odvíjet celé druhé album, které borci plánují vydat začátkem roku 2018.

Letos si kapela zahraje hned na několika větších akcích a to například kromě zmíněného MOR 2017 je to velký festival Cibula fest na Slovensku nebo na Slavnosti města Nového Jičína, kde zahrají akustický set v odlehčené formě k poslechu. Doporučujeme poslechnout si kapelu živě na Masters of Rock a to 15.7. od 17:20 na Rockface stage.

Posledním počinem Quattro Buggy je tři roky stará deska Blackened Pistols, kterou je možno objednat na jejich mailu. Sledujte také facebook kapely či bandzone profil, kde najdete informace o nastávajících koncertech či písně k poslechu.


Quattro Buggy - Hard Boiled Eggs [SINGLE]


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení