Kdy začíná hra se smrtí? O půlnoci

Vydáno: 21.06.2017 09:55 - Dominik Šidlo

Snad každá kapela, která se pohybuje na klubové úrovni ve svém domácím městě, toužila po širších obzorech, ne každou tam může ale jejich hudba posunout. Novým songem "Hra se smrtí" se ale o další krok přiblížili tuzemští Midnight Madness.
Postavte před mikrofon charizmatického nápaditého mladíka s kytarou, za něj hoďte vysmátého bubeníka, přidejte trochu suverénnosti a vyrovnanosti na post druhé kytary a dostanete nadějnou kapelu. Pokud chcete hned i dobře vypadat, přiberte ještě jednoho člena, nejlépe vtipného, a dejte mu do ruky triangl nebo basu. Takhle nějak vypadá sestava Midnight Madness. Ale rozhodně to není hlavní důvod, proč si je pamatovat.

Ten pravý si musíte jít poslechnout na koncert, protože právě tam poznáte, o čem je řeč. Mladí borci totiž dokážou správně říznout do strun a svoji hudbu hrají nejen rukama, ale hlavně srdcem. Rychlé a neúprosné riffy střídají dojemné až smutné pasáže, které hudbě dodávají zvláštně temnou atmosféru. Vše je zasazeno do autentické melodie, jež vždy člověka dokáže vtáhnout přesně tam, kde se pohybuje muzika.

Jinak než živě jejich písně zatím neuslyšíte, Midnight Madness totiž ještě nevydali album, ale jako lákadlo dokonale poslouží zveřejněný kousek "Hra se smrtí". Poslouchejte a spolu s námi se těšte na jejich další materiál.


MIDNIGHT MADNESS - Hra se Smrtí (Demo2016)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení