VIDEO: Už zase ženská. Jak jdou Papa Roach duety?

Vydáno: 10.06.2017 08:50 - Mates Krč

Na dva roky staré desce si s Papa Roach zapěla ve veleúspěšné skladbě Gravity Maria Brink z In This Moment. Na aktuální Crooked Teeth zase hájí barvy ženského pohlaví Skylar Grey v písni "Periscope". Jak to vypadá, když se s aktérkou uvidíte poprvé až při natáčení klipu?
O skladbě "Periscope" (klip najdete na konci článku) se kluci rozpovídali i v rozhovoru pro Fakker: "Popravdě jsme vůbec neplánovali, že na naší nové desce nějaký ženský hlas zazní, jenže když jsme skladbu 'Periscope' napsali a Jacoby ji celou nazpíval, uvědomili jsme si, že jí něco chybí. Její nálada, pocity, které z ní vycházejí, si prostě o procítění druhého pohlaví říkají. Sepsali jsme si tedy několik kandidátek a Skylar mezi nimi díky své spolehlivosti, talentu, citu pro textování, a hlavně díky své barvě hlasu zaujímala první příčku. Jednoduše nám do 'Periscope' seděla. Své pěvecké party si produkovala sama doma, následně nám je jen zaslala," vysvětlil nám v rozhovoru Jerry.

Skladba "Periscope" je inspirována skutečností, jak už to v textech Jacobyho Shaddixe bývá. Pojednává o tom, že někdy ve vztahu nemusíte být milován a druhá polovička nestojí o vaši lásku. Ve videu na to poukazuje záběr, kdy jsou Jacoby i Skylar ve stejnou dobu na snímku, přitom však spolu nejsou navzájem, což má představovat odpojení od sebe.

Deska Crooked Teeth je venku od 19. května. Po skladbách "Crooked Teeth" a "Help" je "Periscope" třetím videoklipem. Písně z nového alba budeme moci živě otestovat 17. září v pražské Malé sportovní hale.


Velký rozhovor s kapelou o novém albu, rovnátkách a křivých zubech, a stejně tak plakát kapely najdete v červnovém Fakkerovi. K mání za 49 Kč v trafikách Relay a dalších distribučních místech a také v elektronické podobě za 39 Kč.


Papa Roach F!


Papa Roach - Periscope (feat. Skylar Grey)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení