Okay... Ya ya ya ya ya! V létě si opět zařveme s The Offspring

Vydáno: 07.06.2017 10:45 - Petr Adámek

Punk-rockeři The Offspring nemají ani po třiatřiceti letech existence dost. Po loňském festivalovém setu na Rock for People se tentokrát předvedou v hale, a to už za dva měsíce. Pište do diářů: 23. srpna - Malá sportovní hala, Praha.
Srpnový gig The Offspring v Česku ponese pořadové číslo osm. Vůbec poprvé se u nás Dexter a spol. ukázali už v roce 1993, kdy přijeli jako support slavnějších NOFX. Do klubu U Zoufalců tehdy dorazilo 400 lidí, vstupné stálo 100 Kč... Vtipná z té doby je historka, jak Noodles v ten večer dostal prachy od Fat Mika z NOFX, aby mu odtahal bedny.

Během své existence vydala kapela devět studiových alb a jednu kompilaci s největšími hity. Do Prahy přijedou zřejmě i s několika novými kousky z připravovaného studiového alba.

Jako předkapely představí The Offspring českým fanouškům německo-švédskou sestavu Newdrive a britskou The Bottom Line. Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji v sítích Ticketpro a GoOut od 7. června od 10 hodin.
Velký text o The Offspring a všech jejich koncertech v Česku můžeš najít ve Fakkerovi 6/2016. Napiš nám o papírovou verzi nebo si ho za pár kaček pořid v elektronické.


The Offspring F!

The Offspring - All I Want



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení