Miss May I a trapasy na koncertech? Pořád!

Vydáno: 08.06.2017 20:30 - Lucie Mařanová

Borci z Miss May I natočili luxusní desku, mají parádně našlápnuto a i proto jsme s nimi pořídili rozhovor do červnového Fakkera. Mimo jiné nás zajímalo, jak to mají s průšvihy na koncertech. Takže Levi, povedl se ti už nějaký trapas na koncertě? Zapomenutý text? Nebo pád z podia?
"O můj bože, naprosto pořád. Přijde mi, že to je specialita Miss May I. (smích) Hlavně na našich prvních koncertech jsem pořád zapomínal texty, takže jsem si před show stoupnul vždycky na kraj a hledal si texty na mobilu, ale pak když vylezu na podium, tak mi to naštěstí všechno naběhlo. Náš basák měl mít sólo, takže měl hrát jen on, nic jinýho, jenže skočil na kabel na podiu a spadnul na záda. A já si říkal, co to je ksakru za zvuk, co to tam jako vyvádí a pak jsem se otočil a viděl ho tam ležet. Taky občas vyprávím hrozný blbosti mezi písničkami, nebo zapomenu, že jsem se už lidí ptal, jak se maj, a zeptám se po deseti vteřinách znovu."

Novinka Miss May I nazvaná Shadows Inside vyšla 2. června. Už v srpnu si tuhle partičku můžete poslechnout naživo na festivalu Brutal Assault.


Velký rozhovor se zpěvákem Miss May I Levim Bentonem o holkách před tourbusem, tetování i hulení trávy během natáčení desky najdete v červnovém Fakkerovi. K mání za 49 Kč v trafikách Relay a dalších distribučních místech a také v elektronické podobě za 39 Kč.


Miss May I F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení