VIDEO: Wednesday 13 natočil vlastní pohřeb

Vydáno: 05.06.2017 13:00 - Petr Adámek

První červnový pátek poslal Wednesday 13 do světa nové album Condolences a ve stejný den zveřejnil stejnojmenný videoklip. O čem je? O jeho vlastním pohřbu!
O klipu, který najdeš na konci článku, se redaktorka Fakkera Lucka pobavila přímo s Wednesdayem v době, kdy aktuální video vznikalo. "Zrovna točíme video pro tuhle píseň a je v ní můj pohřeb. Takže posledních pár týdnů se připravuju na svou fingovanou smrt. Je to hodně zajímavé a vtipné, protože si teď fakt můžu naplánovat svůj pohřeb a vidět ho, což se normálně neděje. (smích) Bude to fakt bizarní," prozradil zpěvák.
Joseph Poole, jak zní umělcovo občanské jméno, zároveň přiznal, že se cítil trochu zvláštně. "Jo, je to fakt divný. Ani nevím, jak se mám cítit. Tenhle týden prostě točím svůj pohřeb. Kapela ponese rakev, ve které budu ležet. Fakt síla. Moje mamka se na to asi nebude moct dívat, rozhodně jí do toho nehodlám nutit."

Než se dočkáš článku ve Fakkeru, čti rozhovor, který s Wednesdayem pořídili kolegové ze Sparku. Interview o hororech, vlastní řadě oblečení i líčení najdeš v červnovém čísle. Koupíš v každé dobré trafice nebo za pár kaček elektronicky tady.



Wednesday 13 Spark


WEDNESDAY 13 - Condolences (OFFICIAL MUSIC VIDEO)
Nejlepší poskytovatel https://22bet-cz.com/ nabízí skvělé hry a propagační akce

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení