Je tohle nejtrapnější metalový koncert všech dob?

Vydáno: 10.06.2017 13:15 - Mates Krč

Co potřebují hudební skupiny, aby se proslavily? Talent, kvalitní skladby, nutnou dávku štěstí, peníze a nebo... Prostě se před koncertem na sračku ožerete, odhodlaně vběhnete na pódium a video z celé té maškarády následně obletí svět!
Podobnou taktiku úspěšně vyzkoušeli finští blackmetaloví nezdárci Azazel na festivalu zvaném Steelfest Open Air. Přestože mezi hlavní hvězdy patřili Marduk a Carpathian Forest, největší úspěch sklidili právě první jmenovaní drsňáci. Za necelé tři týdny vidělo na Youtube tu jejich zoufalost přes 1,2 milionu lidí.

Otázkou samozřejmě zůstává, kdo z členů Azazel byl na pódiu nejzbytečnější. Nějvětším adeptem je asi kytarista, který nebyl schopen stát, natož aby hrál na kytaru. Na konci vystoupení navíc nevypočítá trajektorii svého skoku z pódia a něžně se rozplácne před "fanoušky". Pozitivem je, že se nezabil.

A co zpěv? I ve dvou za mikrofonem to byl obtížný (skoro až nereálný) úkol. Přesto jeden ze zpěváků byl nejzajímavější z celé té maškarády. Přesněji řečeno jeho pivní pupek, který vypadal nejlíp z veškerého dění na jevišti. Samotný majitel navíc projevil svou vřelou lásku k fandům, když po skončení show odmítl z pódia odejít. Prostě se posadil a koukal na pomalu odcházející přihlížející. Odměnou mu byla pochvala z davu: "pěkná prsa!".


Azazel @ Steelfest 2017

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení