V Evropě jedou paroháči a pěsti, v Americe se víc moshuje, tvrdí Australani In Heart Wake

Vydáno: 09.06.2017 09:55 - Petr Adámek

Australští In Hearts Wake koncertují kromě domácího kontinentu v Americe i v Evropě, dvakrát se objevili i v Česku. V rozhovoru do červencového Fakkera jsme se jich zeptali, jak je to s fanoušky na jednotlivých světadílech...
"Australští a evropští fans se liší," tvrdí frontman Jake Taylor. "Nejsou to nijak zásadní rozdíly, ale ti evropští jsou během pokoncertních diskusí hodně upřímní. Řeknou ti, co si o tobě, myslí, jestli tvoje kapela zní líp živě nebo na studiové nahrávce nebo to, že některá z dalších skupin ten večer hrála líp než tvoje. Australští fanoušci tohle neumí... A dále jsou ti evropští vášnivější, nechávají se hudbou více unést a neřeší, co si o nich myslí okolí. Přijde mi, že si dokážou více užívat vlastní svobodu. Američani jsou oproti šílenější, neustále moshují, kdežto u vás lidi spíš skáčou, zvedají pěsti, paroháče... Právě pěsti a paroháče v amerických koncertních kotlích moc často nevidíš."

Paroháče a pěsti ve vzduchu můžete spočítat 28. října v pražské Nové Chmelnici, kam In Hearts Wake dorazí v doprovodu Gideon a Silent Screams. Facebookový event tady. A už v červencovém Fakkerovi najdete dvoustránkový rozhovor s kapelou o surfování i o Parkway Drive, s nimiž jsou kluci kámoši už od střední školy. Na stáncích 1. července.



In Hearts Wake - Passage [Official Music Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení