Tři hlavní dýně na pódiu, aneb chystá se reunion původních Helloween

Vydáno: 02.06.2017 15:30 - Dominik Šidlo

Dva velikáni Michael Kiske a Kai Hansen po letech znovu spolupracují a do kupy dávají projekt Pumpkins United. K radosti všech fanoušků je to krycí název pro Helloween reunion.
Co by někteří z nás dali za to, kdyby některé legendy znovu daly kytary dohromady a zapěly nám svoje hitovky s původními členy? Určitě se nám to nepoštěstí u Nirvany nebo Motörhead, ale legendární powermetaloví Helloween nám toto potěšení splní.

Ať už jste totiž příznivci původní éry s mistrem strun Kaiem Hansenem v čele, nebo dáváte přednost zvučnému hlasu Michaela Kiskeho, či jste si zamilovali novou tvorbu skupiny s Andi Derasem jako frontmanem, určitě budete skákat radostí, protože všichni tito tři pánové si s Helloween odjedou celosvětové tour, v jehož rámci se zastaví i v Praze. Jediná smůla zůstává ve faktu, že Kai Hansen se bude držet pouze kytary a vokály přenechá Kiskemu a Derasovi.

Nikdo neprozradil, zda se jedná o jednorázový projekt, který má za cíl celému světu ještě jednou přednést poselství posedlých dýní od začátku do konce, nebo jestli tato sestava bude fungovat delší dobu a případně zkusí společně vytvořit něco nového.

Toto je další z povinností každého metalového fanouška všeho věku, takže si v kalendáři nechte volný 25. listopad, protože právě tento den se německý power metal bude rozléhat celou Prahou.

Velký rozhovor s Helloween najdete v červnovém Sparku. Seženete ve všech dobrých trafikách i v elektronické formě.


Heloween Spark

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení