Sexuální zneužití, drogy, pokus o sebevraždu. Corey Taylor otevírá svou 13. komnatu

Vydáno: 04.06.2017 10:20 - Mates Krč

Ve velice osobním a emotivním rozhovoru Corey otevřeně rozebírá nejhorší chvíle svého života. Mládí jedné z nejvýraznějších postav metalové scény nebyla žádná procházka růžovou zahradou...
Corey se nevyhýbal hluboce osobním tématům. Rozpovídal se o pokusu o sebevraždu a zcela náhodné pomoci, která mu zachránila život. Zmiňovanou záchranou byla matka Coreyho bývalé přítelkyně. "Vzal jsem si v domu své babičky spoustu pilulek a svalil jsem se na podlahu. Úplně náhodou procházela kolem tohoto domu matka mojí bývalé přítelkyně. Zastavila se, aby mě zkontrolovala a našla mě. O hodinu později jsem to za pomoci speciálního nápoje všechno vyklopil. Přítelkyně, jejíž matka mě našla, se se mnou právě rozešla. Cítil jsem k ní silné spojení a hodně mě to vzalo. Cítil jsem se tak prázdný, že jsem necítíl nic jiného než depresi. To jediné jsem opravdu vnímal.

To nejhorší však nekončilo. Za Taylorem měla přijít do nemocnice jeho babička, s kterou trávil většinu svého života. Prý se cítil hrozně napjatě, když viděl její výraz. "Přišla babička a vzala mě pryč. Moje babička, která byla jedinou osobou v mém životě. Přišla, zvedla mě a byla hrozně zklamaná," řekl Taylor a bojoval se slzami. "Viděl jsem to na ní. Víš, míchalo se v ní hrozně moc emocí. Byla zklamaná, ale také ráda, že jsem v pořádku. Moc mě to kvůli ní bolelo."

Rozmluvil se také o problémech s drogami. Jednou se prý probudil osamocený na skládce: "Poslední věc, kterou jsem si pamatoval, byla, že jsem si dal kokain a najednou jsem se probudil na skládce. Přátelé byli pryč. Asi si mysleli, že jsem mrtvý. Nemůžu o nich mluvit úplně jako o přátelích. Byl to pro mě rozhodující moment. Dříve jsem žil ve Waterloo v Iowě, kde žila moje máma se sestrou. Přestěhoval jsem se do Des Moines, abych žil s babičkou. Chtěl jsem to zlomit."

Poprvé veřejně promluvil o sexuálním zneužívání. Taylor otevřel znepokojující moment, který se udál, když mu bylo pouhých deset let. "V té době jsme se hodně stěhovali a musel jsem si rychle hledat kamarády. Jednou jsem tak měl jediného kluka, s kterým jsem si mohl hrát. Bylo to šestnáctileté dítě. Pozval mě k sobě domů, abychom hráli muziku. Jednou se však stalo něco jiného a já to nikomu neřekl, protože hrozil, že ublíží mně a mojí matce. Když skončil, spálil svůj dům a rodina v noci utekla. Bylo to šílené."

Corey Taylor chtěl svým fanouškům ukázat, že i ti nejvyšší mohou trpět a mít deprese. Šlo o velice odvážný krok z jeho strany a jednoznačně potvrdil, že k nejoblíbenějším postavám metalové komunity patří právem.


The Terapist - Corey Taylor May 22, 2017




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení