Nová deska System of A Down? Bubeník John Dolmayan netrpělivě přešlapuje

Vydáno: 02.06.2017 09:10 - Dominik Šidlo

Uběhlo už 12 let od vydání posledního alba Systemů Hypnotize, které rozbořilo všechny žebříčky. Kromě fanoušků už nedočkavostí překypuje také bubeník SOAD John Dolmayan.
Ano, skutečně je to takhle dlouho, kdy System of a Down naposledy vydali desku, a John to moc dobře ví. "Kdyby bylo po mém, tak jsme za posledních 12 let vydali hned několik desek. Navíc když nedávno zemřel Chris Cornell, člověk si uvědomí, jak rychle čas utíká a kolik ho promrhal."

Aby se však nemluvilo pouze na negativních vlnách, bubeník také prozradil, že uplynulý rok strávila skupina ve studiu a výsledky jsou prý zatraceně dobré. O to větší očekávání máme, protože v pořadí šesté album mělo podle Dolmayana minimálně vyrovnat všechny předešlé, ne-li je rovnou překonat.

O aktuální formě SOAD se můžete přesvědčit už 12. června, kdy Serj Tankian a spol. vystoupí před pražskou O2 arenou, která bude plna nadržených a natěšených fanoušků.


Pětistránkový článek o System of a Down a plakát kapely najdete v dubnovém Fakkerovi. Časopis seženete v elektronické verzi za 39 Kč. V tištené verzi k dispozici za 39 Kč + 21 Kč poštovné.


System of a Down F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení