Brent Hinds: Svatba po mastodontsku

Vydáno: 30.05.2017 21:10 - Lucie Mařanová

Svět není jen smutný a plný smrti jako v našem hlavním článku o Mastodon v červnovém čísle. Je také růžový, nadýchaný a sladký! Přesně takovou pohádku teď prožívá kytarista kapely Brent Hinds.
Na konci dubna požádal svou dlouholetou přítelkyni Raísu Moreno o ruku. A kde jinde to provést než tam, kde se člověk cítí nejlépe? Ano, pokleknul před ní na koncertních prknech po show v alabamském Birminghamu. Brent z Alabamy pochází, takže se na koncert a překvápko přijela podívat celá jeho rodina. Video a fotky najdete na konci článku.

A tenhle víkend se celá šťastná událost dovršila! Podle fotek šlo o skromný obřad. Jo a snad jste nečekali, že si zrovna týpek z Mastodon vezme na svatbu oblek. Brent zůstal věrný svému americkému stylu, kostkovaná košile a kožený pásek jsou tedy povinnost!

Mrazivý pětistránkový článek o Mastodon a smrti, která nelítostně a ve velkém kosí okolí členů kapely, najdete v červnovém Fakkerovi. Na stáncích od 1. června, v elektronické podobě za 39 Kč seženete tady. Naživo kapelu můžete vidět 5. července na festivalu Rock for People.




Mastodon F!
Mastodon F!

Mastodon F!


Mastodon



Brent Hinds Asks His Girlfriend to Marry Him on Stage - Mastodon - Birmingham, AL 28 April 2017

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení