Full Moon v pražském Futuru oslaví sedmé narozeniny

Vydáno: 23.05.2017 08:30 - Redakce

Přes všechny sázky na brzký zmar časopisu nebo dokonce tištěných magazínů obecně je Full Moon i po sedmi letech stále na scéně. Dostatečný důvod k oslavě.
Během sedmi let se toho stalo mnoho, kromě spousty časopisů stihl úplňkový tým vydat více než tři desítky hudebních nosičů nebo dvě knihy, uspořádat desítky koncertů a několik výstav. Magazín potkaly věci lepší, horší i nejhorší, přes několik změn formátu, papíru a ceny se s (téměř) každým úplňkem na pultech objevuje nové vydání. Sedm let.

Jak jinak oslavit výročí hudebního časopisu než koncertem - večírek u příležitosti sedmých narozenin Full Moonu proběhne ve čtvrtek 25. května v pražském klubu Futurum Music Bar.

Hlavními gratulanty budou Kill the Dandies!, kteří pokřtí dlouho očekáváné nové album, z Brna a Nového Zélandu přijedou popřát Metronome Blues a staví se také Ian White (Gallon Drunk, Big Sexy Noise), který představí svůj sólový projekt BLyTH. K tanci a poslechu budou hrát Saint Francis a Madshake Party DJs, na místě bude většina současných i bývalých redaktorů a snad i několik dalších překvapení, na kterých se ještě pracuje.

Stejně jako na dalších číslech - sedmičkou nic nekončí, ale začíná. Vstup zdarma s kterýmkoliv Full Moonem z letošního roku, případně si ho můžete na vstupu zakoupit.


⎡BLyTH⎤

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení