VIDEO: Lacuna Coil hledají svého vraha

Vydáno: 24.05.2017 11:15 - Lucie Mařanová

Takhle se dělají správné klipy! Video "You Love Me 'Cause I Hate You" představuje příběh vyšetřovatelky hledající vraha mladé ženy. Napětím praská elektřina ve vzduchu!
Stejně jako v březnu vypuštěný song "Blood, Tears, Dust" má i tenhle klípek silný koncept. "Ta temnota, intenzita... Samotný skript zavádí fanoušky přesně do dimenze, kam jsme chtěli. Obě videa jsou propojena pokřiveným příběhem, kde si spoustu věcí můžete domyslet a záleží jen na vaší představivosti. Interpretovat různé postavy je vzrušující, je to zajímavá výzva, před kterou jsem dosud nestála. Doufám, že fanoušci uvidí a ocení tu magii, kterou jsme do videí vložili," vysvětlila frontwoman italských gothic metalistů Cristina Scabbia, která si střihla hlavní roli.

K točení koncepčních videí se vyjádřil i zpěvák Andrea Ferro: "Každý věk má své medium pro vyprávění příběhů, v dnešní době jsou obrovskou součástí kultury videa. Inspirovali jsme se u televizní série True Detective, ale má to taky trochu z atmosféry Twin Peaks a Resident Evil."
Obě videa patří k albu Delirium z roku 2016. Na další desku si budeme muset ještě počkat, příští rok totiž kapela připravuje několik překvapení k dvacetiletému výročí a na novém materiálu začnou pracovat až potom.
 

LACUNA COIL - You Love Me 'Cause I Hate You



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení