Křivozubci Papa Roach dovezou novou desku i do Prahy

Vydáno: 17.05.2017 11:15 - Petr Adámek

Už v pátek 19. května pošlou Papa Roach mezi své věrné nové album Crooked Teeth (v překladu Křivé zuby). Fans budou mít přesně čtyři měsíce na to ji pořádně naposlouchat, aby si zkraje podzimu mohli nové songy zapět naživo s kapelou. Jacoby a spol. dorazí 17. září do Malé sportovní haly v Praze.
Deváté studiové album Papa Roach Crooked Teeth je údajně návratem k jejich kořenům. Kapela natáčela s producenty Nicholasem "RAS" Furlongem a Colinem Brittainem, kteří vyrůstali na Papa Roach a inspirovali je k pohledu do historie, na to, kvůli čemu si tuhle kapelu zamilovali, především rapovou techniku frontmana Jacobyho Shaddixe.

Na obalu alba se opět objevuje brouk, kterého známe z prvního, do jisté míry kultovního alba "Infest". "Brouk ležící na zádech vzniknul už v roce 1999 a původně se měl objevit na bookletu naší desky "Infest". Vlastně byl nakreslen ještě dřív než ten, co je na nohách, a kterého jsme na album nakonec umístili... Jednoduše jsme tu kresbu chtěli využít," vysvětlil nám v nedávném rozhovoru kytarista Jerry Horton.

Jako host se představí Frank Carter & The Rattlesnakes. Předprodej bude zahájen 19. května od 8.hodin na portálu GoOut a v tradičních předprodejních sítích. od 890 Kč. Na místě v den prodeje budou lístk za 1100 Kč.


Velký rozhovor s kapelou o "jejich" broukovi, rovnátkách a křivých zubech i videoklipu točeném na hajzlíku, a stejěn tak plakát kapely najdete v červnovém Fakkerovi. Na stáních 1. června.


Papa Roach F!

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení