Stvůra se probouzí: Marilyn Manson dorazí na podzim do Prahy

Vydáno: 15.05.2017 09:15 - Petr Adámek

Nové album, které Marilyn Manson sliboval na půlku února, zůstalo nějspíš zapovězeno za branami pekla. Teď démon konečně ožívá a 19. listopadu se objeví v pražské Tipsport Areně.
Manson natočil 9 studiových alb, zatím poslední je z roku 2015 a jmenuje se The Pale Emperor. Jeho desátá deska, původně nazvaná Say10, měla vyjít letos v únoru na den sv. Valentýna. Nestalo se. 8. května Marilyn Manson oznámil, že nahrávka ponese nakonec název Heaven Upside Down. V březnu se objevil na Instagramu záhadný vzkaz - "6:19. Čas nadšel." Existují různé výklady, jeden z nich je ten, že by nové album mělo vyjít v červnu. Možná... Před pár dny však všem zamotal hlavu svým dalším instagramovým postem, kde bylo 07.09 @DefiantOnes. Tak v červnu, v červenci nebo v září?

Jedno je však jisté. Manson prohlásil, že "nové album bude to poslední, co by lidé čekali po vydání předešlé desky The Pale Emperor. Podle lidí, kteří novou desku slyšeli, je to něco mezi Antichrist Superstar a Mechanical Animals. Neměl jsem v úmyslu se vracet, ale všechno probíhá v kruhu. Na tuhle desku se hodí staré rčení, že ďáblovo největší tajemství je, že lidé nevěří, že existuje."

Předprodej bude zahájen 19. května od 9 hodin na portálu GoOut a v obvyklých předprodejních sítích. Lístky pod pódium budou k dispozici od 1290 Kč, běžné vstupenky pak od 990 Kč.
Potkáme se?

Marilyn Manson poster

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení