Marilyn Manson konečně promluvil: chystané album mění název, termín vydání stále ve hvězdách

Vydáno: 11.05.2017 14:20 - Michaela Wallischová

Marilyn Manson je ujetý, originální, provokatér a hlavně je svůj. Proto ho milujeme a proto nám stále nedala spát ta záhada nevydaného alba Say 10.
Od plánovaného releasu desky uplynuly už tři měsíce. Celé tři měsíce bez oficiálního vyjádření. Celé tři měsíce plné dohadů, co se sakra stalo. Celé tři měsíce utápění žalu v absinthu, který nám našeho bojovníka temnot připomínal.

Hrůzné období (snad) končí. Manson konečně začal být opět aktivní na sociálních sítích a hlavně začal o novém albu mluvit. První zásadní informace - nová nahrávka se nebude jmenovat Say 10, nýbrž Heaven Upside Down a rozhodně se nebude podobat jeho předchozí placce The Pale Emperor, která vyšla v roce 2015. V jednom rozhovoru řekl, že lidé, kteří nové skladby slyšeli, prohlásili, že připomínají spíše Antichrist Superstar a Mechanical Animals, ale s novým přístupem. Což zní hodně dobře.

Marilyn se prý nemůže dočkat, až album lidé uslyší, jelikož nahrávka nás všechny údajně hodně překvapí. Tenhle bubák také pojede o prázdninách turné. K nám sice nezavítá, ale k německým a polským sousedů ano, takže máte tip na vzdělávací zájezd.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení