Nenávist v Guns N' Roses: vinu měla i údajná pedofilie Michaela Jacksona

Vydáno: 09.05.2017 09:10 - Redakce

Axl a Slash se spolu objevili na jednom pódiu naposledy v Buenos Aires v červenci 1993. Pak se jejich cesty na dlouhých 23 let rozešly a následujícími roky se jako jedovatá zmije plazila vzájemná nenávist. Mimo jiné za ní stála i Slashova spolupráce s Michaelem Jacksonem.
Slash s Králem popu poprvé spolupracoval v roce 1991, když nahrál kytarové party do jeho skladeb "Give In To Me" a "Black or White" z alba Dangerous. Kytarista se objevil i na dalším Jacksonově albu HIStory: Past, Present and Future, Book I i na poslední studiové nahrávce Invincible. Slash Michaela Jacksona také několikrát doprovázel naživo.

"Říkal jsem Slashovi, ať to nedělá, protože Axl byl jako dvouletý zneužit nevlastním otcem a věřil, že obvinění Michaela Jakcsona z pedofilie jsou pravdivá," osvětlil jedno z ohnisek nenávisti mezi oběma kohouty tehdejší manažer Doug Goldstein. "Všichni věděli, že Eddie Van Halen dostal za spolupráci na 'Beat It' milion babek. Ptám se tedy Slashe, kolik dostal, a on, že telku s velkou obrazovkou. Axl byl zničený. On by dokázal zvládnout i Slashovy drogy a alkohol, ale myslel si, že Slash je s ním proti zneužívání dětí."


Pětistránkovou story o raketovém vzestupu Guns N' Roses, nečekané slávě, dramatickém rozchodu a opětovném shledání najdete v květnovém Fakkerovi. Na jednom pódiu Axla se Slashem a ostatními uvidíte už 4. července v pražských Letňanech.


Guns N' Roses F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení