5 věcí, které jste (možná) nevěděli o Motionless in White

Vydáno: 07.05.2017 16:10 - Michaela Wallischová

Motionless in White rozchodili změnu v sestavě a začátkem května vypustili do světa novou nahrávku Graveyard Shift. Fanoušci si chrochtají nadšením. Ideální čas vytáhnout z rukávu pět zajímavostí o kapele.
1. Motionless in White

Mnoho interpretů dělá speciální akustické koncerty, například jeden takový Nirvany vešel do historie. Ale představit si MIW pouze za doprovodu klasické kytary je celkem obtížné. Jenže i toto se stalo skutečností, i když sám Chris potvrdil, že najít v jejich repertoáru skladbu, která by šla takto zahrát bylo fakt náročný. Přesvědčte se sami.

Motionless in White - Reincarnate (Acoustic)

2. Romantika na pódiu

Zpěvačka Ashley Costello z New Years Day a lídr MIW Chris Motionless jsou velmi dobří přátelé. Jestli někdy byli i něco víc, vrtá fanouškům v hlavě už nějaký ten pátek. Existují desítky blogů a stránek s jejich společnými fotkami a fikcemi o jejich romantickém životě. Tyhle klepy se rozšířily po vydání klipu "Angel Eyes", kde Chris hostuje, a enormní nárust pomluv byl zaznamenán loni, když spolu MIW a NYD jeli společné turné. Na koncertech hráli skladbu "Contemptress", ve které na desce hostuje Maria Brink z In This Moment, avšak zde jí nahradila právě Costello a celé vystoupení bylo neskutečně žhavé.

Chris Motionless And Ash Costello kissing

3. A-M-E-R-I-C-A

Kapela má hodně skvělých videoklipů, ale ten ke skladbě "A-M-E-R-I-C-A" je naprosto jedinečný. Zaprvé v něm můžeme opět vidět krásnou Ash Costello z New Years Day, což je vždy zážitek. A zadruhé ho režíroval ten nejpovolanější z povolaných a nejzvrácenější ze zvrácených, samotný Shawn "Clown" Crahan ze Slipknot. A to znamená, že se jedná o umělecké dílo.

Motionless In White - America

4. Lekce historie

Až vás budou rodiče peskovat, že místo učení či jiných nezáživných činností stále jen posloucháte ten satanský řev, tak můžete argumentovat, že se učíte o americké historii. Konkrétně o salemských čarodějnických procesech z roku 1692, protože přesně o nich pojednává skladba "Abigail". Je o dívce Abigail (překvapivě) která společně s jejími kamarádkami celé toto nesmyslné vraždění svými udáními odstartovaly. Při procesech bylo zabito 20 lidí. 19 oběšení, na což naráží část "a teď tohle lano kolem mého krku zastavilo přísun krve do mojí hlavy". A jeden muž byl rozdrcen kameny "pociť tíhu kamenů, jež ti drtí hruď". Takže mami, žádnej satanskej řev, ale dějepis!

Motionless In White - "Abigail" Official Music Video

5. Žadný feťáci

Znáte takovej ten zapšklej seniorskej názor, že když jste zvláštní, pokérovaný a máte dlouhé vlasy, tak určitě fetujete? Nebo ten klasický, že rockový hvězdy strašně chlastaj a určo taky fetujou? Tak pro MIW to rozhodně neplatí! Několik jejich členů, především teda basák Devin se hlásí ke hnutí straight edge, jehož členové rezolutně odmítají jakékoli drogy, alkohol, a dokonce i cigarety. Z čehož teda vychází, že jsou to hodní, slušní chlapci s jedinou závislostí, a tou je skvělá hudba.


Plakát Motionless in White najdete v květnovém Fakkerovi s Guns N' Roses na titulce. V červnovém čísle se dočkáte recenze nového alba.


Motionless in White poster


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení