Miliarda pro Slipknot!

Vydáno: 06.05.2017 14:05 - Michaela Wallischová a Dominik Šidlo

Slipknot pokořili významný milník miliardy views svých videí na YouTube kanálu. Což je senzační a my všichni jim moc gratulujeme! A jelikož jsou Slipknot chytří chlapci, tak moc dobře vědí, komu za to vděčí... Nám! Ne nám jako Fakkeru, ale nám fanouškům, nám Maggots.
A taky za to své Maggots odměnili. Sice ne novou deskou, to se ještě načekáme, ale novým videem, které je jejich prvním live 360° videem vůbec. Režie téhle novinky se opět ujmul Shawn "Clown" Crahan a stejně jako vždy to dopadlo na jedničku.

Zajímá vás, jak to vypadá ze stage, když Knoti hrají na akci Ozzyfest meet Knotfest skladbu "The Shape"? Přesně to totiž můžete v onom videoklipu vidět. A o to víc si záběry užijete, když si sami můžete vybrat, kterým směrem chcete zrovna koukat. Nás nejvíc zajímalo, co dělají v průběhu koncertu všichni ti členové, kteří za celou dobu songu třeba jen jednou třísknou baseballkou do sudu.

Do světa 360° videí v kombinaci s hudbou nás v naší zemi poprvé zavedli Gate Crasher, kteří natočili první hraný 360° hudební videoklip na českém a slovenském území.


Slipknot - "The Shape" Live from KNOTFEST (360°)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení