VIDEO: Z myslí Fozzy se ozývá Jidáš

Vydáno: 05.05.2017 10:00 - Dominik Šidlo

Už uplynula nějaká ta doba od chvíle, kdy jsme od amerických heavy-metaláků Fozzy, které vede legendární wrestler Chris Jericho, slyšeli nějaký nový materiál. K naší velké radosti ale nedávno kapela oznámila, že připravuje tour s názvem Judas Rising Tour, k němuž zveřejní i nový song rovnou s klipem.
A stalo se, Fozzy na do lidí střelili píseň přesně v jejich stylu. Pojmenovali ji "Judas" (Jidáš) a ve videu, které k songu natočili, uvidíte z pohledu jedné nehybné kamery nejen kapelu performující tento vál, ale spoustu nalitých klaunů, zvířátek apod. Však mrkněte sami, hlavně po zvukové stránce je totiž tahle pecka úchvatná.

Jelikož byl Jericho v minulosti velkou hvězdou WWE, stala se již dříve jedna z písní Fozzy "Martyr No More" úvodním theme-songem k jedné z velkých událostí wrestlingu, konkrétně Royal Rumble. Nyní byla právě nová pecka použita jako theme-song celé jedné WWE kategorie, a sice WWE NXT.

Můžeme doufat, že nový vydaný kousek od Fozzy znamená, že v plánu je i další deska, přičemž by ji chlapi mohli přijet zahrát i k nám do Evropy.


FOZZY - Judas (OFFICIAL VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení