VIDEO: Linkin Park stále neúspěšně pátrají po ukradených kytarách

Vydáno: 08.05.2017 09:20 - Petr Adámek

Když vloni na podzim začali Linkin Park natáčet novou desku One More Light, přihodila se jim velká nepříjemnost. Přímo před nahrávacím studiem jim vybrali dodávku se všemi kytarami.
No dobře, bylo to trochu jinak. Linkini jsou od počátku známí svou snahou experimentovat a od charakteristického zvuku prvních dvou nahrávek se několika oklikami dostali až k současnému soundu. Po zveřejněných skladbách "Heavy" a "Battle Symphony" chybějí kytary i v nejnovějším tracku "Good Goodbye".

Jejich místo převzala moderní elektronika, syntezátory a vokodér. Jako kulisa na afterparty v luxusní lounge plné kožených gaučů fajn, ale jak nové věci zapadnou do koncertního setlistu mezi nadupané rockové kousky typu "In the End", "Numb", "Bleed it Out" nebo "Burn it Down", z toho bude mít koncertní dramaturg dost těžkou hlavu.

Jak to všechno dopadne, zjistíte už 11. června na Aerodrome festivalu v Praze, jemuž budou headlinovat právě Linkin Park. A jestli ještě nemáte lístky, můžete je u nás na Facebooku vyhrát. Ale pospěšte!



Good Goodbye (Official Video) - Linkin Park (feat. Pusha T and Stormzy)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení