Amaranthe i letos v Česku. Po boku Eluveitie a The Charm the Fury

Vydáno: 01.05.2017 12:20 - Redakce

Po velmi úspešném turné v roce 2014 vyrážejí švýcarští folkmetalisti Eluveitie opět do světa představit zbrusu nové, v pořadí již druhé akustické album Evocation II. U nás se staví 28. října ve zlínském Masters of Rock Café.
Eluvetie tentokrát spojili své síly se švédskými Amaranthe, kteří právě propagují své nedávno vydané a už teď velmi úspešné album Maximalism. Doprovod této silné dvojici bude dělat nadějná holandská senzace The Charm the Fury, která představí zbrusu nový materiál The Sick, Dumb & Happy. Frontmankou kapely je sympatická zpěvačka Caroline, která ohromuje nejen svým čistým vokálem, ale také zuřivým growlingem!

Chringel Glanzmann z Eluveitie říká: "Jak možná víte, v současné době jsme ve studiích Tommy Vetterliho, kteří nahrávají naše úžasné nové album Evocation II! Ale chtíč po turné nás opět dostal a už se nemůžeme dočkat, až konečně znovu vyrazíme. A tak jsme rádi, že tento podzim jedeme na evropské turné. A i přesto, že jedeme představit nové skladby z našeho nadcházejícího akustického alba, samozřejmě vám toho nasázíme mnohem víc! Takže neočekávejte nic víc, než jedno velké peklo plné zasr***** metalového masakru!"

Vstupenky na akci zakoupíte od 2. května za zaváděcí cenu 690 Kč platnou do 31. srpna na webu pořadatele a také v běžných předprodejních sítích.


ELUVEITIE - The Call Of The Mountains (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení