VIDEO: In Hearts Wake vezou nové album na arše

Vydáno: 30.04.2017 15:25 - Dominik Šidlo

Zabijácká metalcorová bouchačka In Hearts Wake stihli od roku 2012, kdy vyšlo jejich debutové album "Divination", omámit fanoušky dalšími dvěma deskami. Letos 26. dubna se k nim přidala celkově čtvrtá pod názvem Ark, tedy archa.
Jako hlavní vnadidlo borci nahodili singl rovnou i s klipem. Jeho jméno je "Passage" a dokonale představuje celkovou atmosféru placky. "Nezáleží na tom, v jaké části světa žijeme. Voda spojuje nás všechny. Naše archa je symbolem propojení celé planety a upozorňuje na naši povinnost přispívat k tomu, aby se nepotopila, protože jinak to ovlivní nás všechny," vyjadřuje poselství alba frontman Jake Taylor.

A opravdu, při hlubším poslechu písně vám dojde, že byste neměli na všechno kašlat a napomáhat ničení planety - tedy potopit archu. Naopak je úkolem každého člověka vykonat svůj malinký kousíček, který ve spojení s ostatními udrží loď nad vodou a nás na ní.

In Hearts Wake svoje myšlenky rozhodně myslí vážně, o tom nás koneckonců přesvědčili i při svém vystoupení v Praze. Můžeme doufat, že se chlapi znovu seberou a na své plachetnici nám znovu přijedou kázat o záchraně světa.
 

In Hearts Wake - Passage [Official Music Video]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení