Cesta Tye Trujila ke Korn aneb už jste viděli hrát mého syna na basu?

Vydáno: 29.04.2017 12:15 - Mates Krč

Tye Trujillo, dvanáctiletý syn basáka Metalliky Roberta Trujilla. Kdo mohl tušit, že legendy jako jsou Korn, přijdou s informací, že dočasným náhradníkem za baskytaristu Fieldyho se stane právě tento chlapec? A zvládá to opravdu královsky! Jak však k této krutopřísné spolupráci došlo?
S vysvětlením přišel kytarista Munky, kterého vyzpovídal server NME. "Na letišti na sebe narazili kluci z Metalliky a Jonathan s Fieldym. Odehrál se opravdu zajímavý rozhovor. Robert povídá: 'Hele, slyšeli jste už mého syna hrát na basu?' a pustil klukům několik videí. Jonathan a Fieldy byli v naprostém úžasu, takže když Fieldy zjistil, že na tour nemůže odjet, náhradu navrhnul sám. Ano, právě Tye. On není jen tak obyčejnej kluk. Je syn jednoho z nejslavnějších basáků planety! Ty geny se nezapřou."

Dále se Munky rozpovídal i o dění přímo na tour: "Je to skvělý, užíváme si. Robert je tu taky. Točí videa a podporuje syna. Tye se bleskurychle naučil nějakých 17 nebo 18 skladeb. Hudba ho bude živit. Je neuvěřitelný, jak je nadanej! Po koncertech se s ním chce hromada lidí fotit a touží po podpisu. V jeho věku je to na něj moc, ale drží si skromnost a úctu."

Tye Trujillo má také vlastní kapelu The Helmets, s kterou údajně chystá nahrát vlastní hudbu. Korn by se prý rozhodně nebránili, kdyby se The Helmets stali v budoucnu jejich předkapelou.



Korn - Drum and Bass solo Word up ft Tye Trujillo Live Bogota 2017 04 17




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení