Kam za metalovou elitou? Vyražte na Nova Rock!

Vydáno: 26.04.2017 15:10 - Mates Krč

Festival, který se v mnoha žebříčcích top akcí roku 2017 umístil na úplné špičce. Festival, který se svými fanoušky a jejich kostýmy vymyká nastaveným trendům a hlavně festival, který máme na dosah ruky. Rakouský Nova Rock opravdu stojí za návštěvu!
Úspěšná akce se každoročně koná v rakouském Nickelsdorfu, pouze pár desítek minut jízdy od Vídně. Letošní (opět) čtyřdenní ročník započne ve středu 14. června a vše skončí v sobotu 17. června.

Nova Rocku se podaří vykouzlit úsměv na tváři zejména poslouchačům punku a coru, nudit se však nebude žádný rocker a metalista. Headlineři blížícího se ročníku budou Linkin Park, Blink-182, System of a Down a vše zakončí Green Day.

Seznam super kapel ja však dost dlouhý: Prophets of Rage, In Flames, Slayer, Five Finger Death Punch, Airbourne, Hatebreed, Simple Plan, Sabaton, Epica, A Day to Remember, Sleeping With Sirens, Architects, Suicide Silence, Pierce The Veil, Of Mice and Men, The Dillinger Escape Plan, Eskimo Callboy, Avatar, DevilDriver, Gojira, Good Charlotte, Mastodon, Alter Bridge, Steel Panther, Kreator, Suicidal Tendencies, Black Star Riders, Rancid, Pendulum, Knife Party, ale také rapper Machine Gun Kelly. Stačí?


Nova Rock Festival 2016 - Offical Aftermovie



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení