Dog Eat Dog zaštěkají už tenhle čtvrtek!

Vydáno: 25.04.2017 10:05 - Kamila Ungerová

Crossoverová banda Dog Eat Dog se po roce opět ukáže v Praze a opět rozduní staré dobré Rock Café. Skalní fans vědí, že jejich jarní koncerty se v našich končinách pomalu ale jistě stávají tradicí, neboť nám je dopřejí už potřetí v řadě.
Kombinace rapu, charakteristického saxofonu, punku a ska. To všechno jsou Dog Eat Dog, kteří ve svém hudebním ranku působí už přes pětadvacet let. Od té doby navázali mimo jiné těsné kontakty s Českou republikou a jejich frontman John Connor tak na pražském Stalinovi zhruba před dvěma lety natočil s domácími Loco Loco česko-anglickou verzi jejich vůbec nejslavnější skladby "Who's The King?". Jo a fakt se jim povedla, až na těžce neohrabaný překlad "dog eat dog" jako "pes žere psa". Doufejme, že Loco Loco šlo hlavně o rýmování, jelikož kdyby John tomuhle překladu rozuměl, asi by mu stávaly dredy hrůzou na hlavě...

Zpátky ale k samotným američanům Dog Eat Dog. Pokud chcete přičichnout k oldschoolovému crossoveru, k bandě, jež jako jedna z prvních na počátku devadesátých let spojila kytary a rap, zamiřte v pátek 28. dubna do Rock Café! Letos jim ještě předskočí hardcore funková formace Herdek Filek a pražstí metalcoroví Blue Venice.

A pokud nemáte Prahu na dosah, Dog Eat Dog v následujících dnech ještě zavítají do Strakonic, Brna a Chrudimi. 

Akce startuje ve 20.30 a vstupenky jsou k dispozici za 340 Kč + poplatky (předprodej v Rock Café portálu a GoOut). Na místě vyjdou na 390 Kč.


Dog Eat Dog - Who's the King? 




Loco Loco & Dog Eat Dog ft. Dr. Kary - Who's the King (Hardcore Worldwide, Official HD Version)


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení