Kyle Gass Band se řítí do Prahy!

Vydáno: 24.04.2017 09:50 - Kamila Ungerová

Bezpochyby znáte šílenou americkou dvojku Tenacious D, ve které po boku muzikanta a herce Jacka Blacka působí téměř holohlavý řízek Kyle Gass. No a právě ten se se svou druhou kapelou, která nese název Kyle Gass Band, objeví v pátek 28. dubna v pražském Rock Café.
V rámci evropského turné přivezou 28. dubna do pražského Rock Café svou loňskou desku Thundering Herd, ale nevěště hlavy, dle slov samotného frontmana dojde i na starší pecky! A pokud vám čirou náhodou tahle formace nic neříká, nasajte alespoň prostřednictvím filmu "Tenacious D: The Pick of Destiny" Kyleův humor, neboť na ten zajisté také dojde.

Pak už stačí v srdci chovat lásku k poctivému americkému rock'n'rollu, který už v sedmdesátých letech minulého století pěstovali AC/DC i také trochu k tomu jižanskému rocku, jímž Kyle Gass Band také trošku zavání.

Akce propukne v pražském Rock Café propukne ve 20:30 pod taktovkou plzeňských předskokanů Kníry. Nyní jsou vstupenky v síti GoOut.net a Rock Café k dostání za 420,- korun + poplatky, na místě pak za 490,- korun.


Kyle Gass Band - Manchild (Live at JITV Headquarters in Los Angeles, CA), Jam In The Van



 











DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení