VIDEO: Nekoneční pohodáři Dune Rats vidí svět stále barevně

Vydáno: 20.04.2017 17:10 - Dominik Šidlo

Připadá vám svět stále stejně nudný a v práci dostáváte zabrat? Nebo vám utíká o půlbody maturita a nevíte kudy kam? V klidu vypněte, odpočívejte a pusťte si k tomu nový klípek Dune Rats. Tihle flegmatici totiž vydali koncem ledna nové album The Kids Will Know It's Bullshit a právě k jednomu ze songů, konkrétně "Braindead", teď natočili i video.
Tihle flegmatici totiž vydali koncem ledna nové album The Kids Will Know It's Bullshit a právě k jednomu ze songů, konkrétně "Braindead", teď natočili i video. Žádný zahazování se starostma, prostě si v klidu zahrát fajnovou hudbu uprostřed pole s marihuanou, hned vedle sebe postavit dráhu pro skateboardy a kašlat na všechno. Přibližně v tomto duchu se nese nejen aktuální klip, ale taky celá povaha kapely. Ideální relaxace v typickém stylu sex, drugs & rock'n'roll.

I přes klidný dojem to ale borci z Dune Rats umí pořádně rozpálit, zažila to Praha už vloni, kdy tu byli borci naposledy, a právě v hlavním městě se 7. května znovu ukážou, přičemž hned o den později přijedou pozdravit i Brňáky na Flédu. Tenhle punk stojí za to, stavte se.
 

Dune Rats - Braindead



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení