Hlavní headliner Rock For People odtajněn. Přijedou Paramore!

Vydáno: 19.04.2017 15:10 - Kamila Ungerová

Po pondělní velikonoční nadílce, kdy pořadatelé Rock for People oznámili, že na hradecké letiště dotáhnou americké Mastodon i s jejich novou deskou Emperor of Sand, přihazují další hvězdné jméno. Tentokrát headlinera druhého festivalového dne! A koho? No, přece Paramore!
Paramore mají v čele rozjařenou zrzku, zpěvačku a klávesistku Hayley Williams a na Rock for People se vrátí přesně po pěti letech. Tentokrát se na stagei objeví druhý festivalový den - tedy 5. července. Nejspíš zazní i songy z nové desky After Laughter, která oficiálně vyjde 12. května. Prvním singlem je kousek Hard Times (mrkněte na video na konci článku).

V kapele došlo k několika personálním změnám, a tak momentálně koexistují v upravené sestavě. Vedle dominantní Hayley k Paramore patří bubeník Zac Farro, který se ke své smečce vrátil po sedmi letech, a dále kytarista Taylor York, jenž v kapele na různých pozicích působí od roku 2007. Jací členové se k nim ale v rámci koncertní sestavy připojí, je prozatím otázkou. 

Vedle zmiňovaných Paramore a Mastodon se na Rock for People můžete těšit na Evanescence, Die Antwoord, Three Days Grace, Deez Nuts, Cage The Elephant, You Me At Six, Marmozets, Northlane či Eskimo Callboy.

Festival Rock for People se uskuteční v termínu 4. - 6. července na letišti u Hradce Králové. Momentálně je v prodeji limitovaná edice třídenních vstupenek za 2 000 Kč. Ty jednodenní pak můžete zakoupit za 1 250 Kč.

Chceš na Rock for People za 1690 Kč, tedy s bombastickou slevou 310 Kč? Zavolej mezi 9-16 (pondělí - pátek) do redakce na tel.: 267 310 085 NEBO napiš na: vstupenky@spark-rockmagazine.cz


Paramore: Hard Times [OFFICIAL VIDEO]
Paramore: Ain't It Fun [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení