AUDIO: Dávají Linkin Park novým singlem sbohem tvrdé hudbě?

Vydáno: 18.04.2017 20:45 - Mates Krč

Cesta Linkin Park napříč nekonečným pralesem s popovým nádechem pokračuje dalším, v pořadí už třetím singlem. Dočkáme se v některé z dalších písní kytary nebo se vše ponese ve stejném duchu? "Good Goodbye" se totiž ničím neliší od dvou dříve vydaných písní.
Poté, co si s americkou kapelou zapěla v singlu "Heavy" zpěvačka Kiiara, přichází Linkini s druhou spoluprací. Ve skladbě "Good Goodbye" vedle Chestera Benningtona uslyšíme britského rappera Stormzye a Američana Pusha T. Mezi nově vydané písně patří také "Battle Symphony". Do vydání alba One More Light zbývá pouhý měsíc, celé ho uslyšíme už 19. května.

Chester si za zvukem One More Light pevně stojí. Skupina prý vytvořila opravdu zajímavé popové skladby. "Před vydáním The Hunting Party se nás Mike snažil otestovat několika otázkami. 'Hej, co byste řekli na to, kdybych přišel s nápadem, že... uděláme spolupráci s Katy Perry nebo Kelly Clarkson?' A mně se to zalíbilo. Vlastně mám pop opravdu rád," vzpomíná Bennington. "Mike nás jen testoval, aby zjistil, jestli bychom souhlasili. A já z toho neměl pocit, že bych chtěl zvracet," vyjádřil se už dřív frontman Chester.



Linkin Park feat Pusha T and Stormzy - Good Goodbye (Official Lyric Video)




 
 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení