Danny Worsnop zřejmě není gentleman

Vydáno: 19.04.2017 19:55 - Kamila Ungerová

Nehezké chování, nejasnostmi zakalené spory, protichůdná tvrzení... To všechno jsou atributy, které se na Asking Alexandria lepí od doby, kdy od nich odešel Danny Worsnop, ale i poté, co se k nim zase vrátil. Jasně, přitahoval a přitahuj je k sobě i Denis Stoff, ale to je teď vedlejší a hodně ohraná písnička, neboť Worsnop se údajně velmi nevybíravě choval ke své skalní fanynce.
Milovnice Dannyho, jež se jmenuje Jessica Bruce, na sociálních sítítch prohlašuje, že vytrvale několik hodin s přáteli čekala na svého (dnes již zřejmě ex) idola, aby jej požádala o objetí. Údajně o tom snila celých sedm let. Sice nedostala kvůli časovému shonu svolení k tomu, aby se s se členy Asking Alexandria vyfotila, ale i tak neztrácela naději... V rychlosti se skupinově objala s ostatními členy kapely - Benem Brucem, Samem Bettleyem, Jamesem Cassellsem i Cameronem Liddellem.

A pak to přišlo. Konečně spatřila vytouženého Dannyho! Požádala jej tedy, zda by ho mohla obejmout a on hulvátsky odpověděl: "Ne, sorry, na takové hovadiny nemám čas!" a následně Jessicu i její kamarády odstrčil. Fanynka byla z pochopitelných důvodů konsternovaná... Takhle si setkání s Worsnopem nepředstavovala. "Zlomil mi srdce a zklamal mě," uvádí. Za okamžik k přátelům téhle fanynky přišel kytarista Ben, znovu se s nimi obejmul, ale Danny ho od nich odtáhl a odvedl pryč. Proč? Dost divný, že? 

Zpěvák na stížnost fanynky na sociálních sítích odpověděl, že sice objetí odmítl, ale jinak se jednalo o nedorozumění... Řekl jsem: "Promiň, teď nemám čas." A pak jsem jí potřásl rukou. Rozhodně jsem jí neodstrkoval." A navíc. Na autogramiádě jsem vůbec neměl být. Jen jsem se chtěl ujistit, že všichni podpisy dostanou. A záhy po odehráném koncertu jsem šel ke stánku s merchem, abych tam podepsal několik našich cédéček."

V dalším příspěvku Worsnop ještě dodal: "Nechtěl jsem rozpoutat válku. Jen jsem vše uváděl na pravou míru. Má omluva byla upřímná. Zkuste si představit, jaké by to bylo, kdyby neexistovaly autogramiády, setkávání s fanoušky..." Lidé by prý měli oceňovat samotné umění a nemíchat jej s jeho soukromým životem, který od toho hudebního striktně odděluje.






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení