While She Sleeps interview: Nic není tak vysoko, aby odtamtud nešlo skočit

Vydáno: 12.04.2017 15:10 - Kamila Ungerová

Lawrence Taylor, zpěvák metalcorových raubířů While She Sleeps, šplhá na koncertech do nejvyšších míst v sále, aby odtamtud bez obav skočil. I na to došla řeč během telefonického rozhovoru s kytaristou kapely Seanem Longem.
Některé Lawrencovy skoky, třeba ten z balkónu v Lucerna Music Baru pár let zpět, působí dost nebezpečně. Zranil se při nich někdy?

Ne. Příště, až Lawrence poleze nahoru, podívej se na mě a uvidíš, že jsem nejvyděšenější ze všech. Pokaždé leze o kousek výš, ale stejně to vždy dotáhne do konce. Sice to zvládne bez jediného šrámu, ovšem mohlo by to také dopadnout úplně opačně. Obvykle myslím na fanoušky a děti, kteří jsou pod ním, a bojím se, komu dá ránu. Lawrence je velký kus chlapa...

Má vůbec pud sebezáchovy?

Myslíš, jestli ho něco donutí, aby s tím šílenstvím přestal?

Spíš jestli se někdy před skokem bál. Anebo je to pro něj hlavně adrenalin?

Většinou zřejmě nemá obavy, ale jednou vylezl hodně vysoko a bylo zjevné, že přemýšlel, jestli fakt skočí. Nakonec skočil, dobře to dopadlo a nikomu se nic nestalo.


Interview s While She Sleeps o izolaci v důsledku sociálních sítí i různých formách skákání si v celé délce můžete přečíst v dubnovém Fakkerovi.

While She Sleeps F!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení