Druhý ročník Rock Heart: dorazí Powerwolf, Amon Amarth i Lordi

Vydáno: 15.04.2017 10:10 - Petr Adámek

V loňském roce se znenadání na plakátech a na internetu objevily plakáty s německou power-metalovou legendou Helloween. Po bližším prostudování oněch plakátů se člověk dozvěděl, že dýně zahrají v Moravském Krumlově na doposud neznámém festivalu Rock Heart. Letos se v termínu 18.-19.srpna chystá druhý ročník.
Festival byl vyjma Helloweenu poměrně mainstream, stačil však pouze jeden rok a z jednodenního fesťáčku se vyloupl dvoudenní mega našlapaná akce, na kterou rozhodně stojí za to vyrazit.

Takový nášlap, jaký nám Rock Heart nabídne letos, uvidíte v Česku možná tak na Masters of Rock nebo na Metalfestu. Obzvláště power-metaloví fanoušci si přijdou na své, protože do Moravského Krumlova nás přijedou znovu pozdravit vlkodlaci Powerwolf a spolu s nimi Finové Sonata Arctica. Powerwolf však nebudou jedinými pomalovanci, kteří se na festu ukážou. Jako jedni z tahounů celé akce totiž přijedou zahrát svůj hard-rock alelůja také strašidla Lordi. Už takováto sestava by sama o sobě neskutečně lákala, ale jelikož to bylo pořadatelům zřejmě málo, tak na samotný vrch plakátů napsali ještě jedno jméno - Amon Amarth. Při zveřejnění tohoto jména musel jít prodej lístků rapidně nahoru, soudě podle reakce fanoušků na sociálních sítích.

Takže, pokud máte Vizovice z ruky nebo vám prostě stačí dvoudenní akce, rozhodně už plánujte cestu do Moravského Krumlova, protože letos to bude opravdu nášlap!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení