VIDEO: Lyžovačka v Alpách + kvalitní metal = Full Metal Mountain

Vydáno: 13.04.2017 17:00 - Dominik Šidlo

Pokud jste si ve zprávách v posledních dnech zaregistrovali, že v korutanské části Alp byl zavalen lavinou lyžař, nebo snad že řítící se sníh v doprovodu děsivého hukotu zavalil celá města, důvodem by byl pravděpodobně metalový festival Full Metal Mountain.
Tato akce se koná právě v Korutanech a letos se tu objevila opravdu zvučná jména. Mimo drtičů z Parkway Drive třeba legenda Doro Pesch, power-metalisté Dragonforce, nebo také vikingové Amon Amarth. Týpci ze Sparku byli znovu u toho a z celého fesťáku pořídili parádní záběry.

V rakouských Alpách je počasí na lyžování skoro celý rok, o tom není pochyb, ale akce podobná Full Metal Mountain se nejen v Rakousku, ale i v celé Evropě, jen tak nevidí. Kromě již zmíněného našlapaného line-upu byla celá akce i perfektně vymyšlená. Několik stageí, lanovky, tisíce fanoušků a všechno šlapalo jak hodinky. V krátkém sestřihu záběrů od Spark TV se můžete podívat na celkové vzezření tohoto fesťáku a samozřejmě taky nahlédnout do zákulisí.

Věděli jste třeba, že za téměř dvacet let své existence hráli Dragonforce v Alpách poprvé? Nebo že Doro nikdy nezkusila zimní sporty? Pokud ne, rozhodně mrkněte na sestřih i na fotky. Kompletní report najdete v příštím tištěném Sparku.


FULL METAL MOUNTAIN 2017 - Aftermovie





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení