Nové hudba Stone Sour vyjde už v dubnu

Vydáno: 04.04.2017 16:45 - Mates Krč

Zatímco Slipknot makají na šesté studiové desce, Corey Taylor dokončuje nové album se svou druhou partou Stone Sour. Podle Coreyho příspěvku na Facebooku se nových skladeb dočkáme už v dubnu! Těšíte se?
Fanoušci do pozoru, deska Hydrograd se blíží! Ačkoliv kapela nedávno oznámila, že placka vyjde v červnu, vypadá to, že část alba okusíme už v dubnu. Na svém Facebookovém profilu přidal Corey příspěvek s nápisem "Nová hudba Stone Sour vyjde v dubnu" a hashtagy Hydrograd a Fabuless. Zatím nevíme, zda je "Fabuless" název nějaké nové písně nebo si s námi pouze Taylor hraje. Ať je to jakkoliv, dobrou zprávou je, že na fošnu nebudeme čekat dlouho.

Corey Taylor se o chystaném materiálu rozpovídal pro web Loudwire: "Jsem úplně nadšený. Všichni jsme z toho unešení. Dáte do toho hodně úsilí a jste šťastní, když pak vidíte, že to stálo za to. Cítím, že je to nejlepší album, jaké jsme kdy udělali."

Samozřejmě je zvykem, že kapely před vydáním každé placky hlásají, že tahle bude ta nejlepší. Přesto můžeme očekávat velké věci.

Stone Sour - It's coming...



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení